New Horizons Festival: groots in Duitsland | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

New Horizons Festival: groots in Duitsland

New Horizons Festival: groots in Duitsland

Misschien zegt je de naam New Horizons niet veel, maar dat is onterecht. Het twee daagse festival bij de Nürburgring in Duitsland is groot en heeft een line-up waar je u tegen zegt.
 

Bij het beroemde racecircuit zal 25 en 26 augustus het New Horizons Festival plaatsvinden. Naast een festivalterrein kan je er ook overnachten op de camping, zodat je beide dagen aanwezig kan zijn.

En die line-up? Groot! Op de mainstage staan onder andere Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Axwell ^ Ingrosso, Marshmello en ga zo maar door. Naast de EDM is er ook de Urban Circus met Dannic, Jay Hardway en Headhunterz.

Ook tref je er een dikke hardstyle line-up met Atmozfears, Bass Modulators, Noisecontrollers en meer. Ook de tranceliefhebbers komen aan hun trekken bij Trancetonia met onder meer Aly & Fila, Cosmic Gate en Andrew Rayel. Voor mensen die niet in hokjes denken kan je naar Traptown met Dolf, Dirtcaps en Dyro. Voor techno kan je terecht bij Joris Voorn, Pan-Pot en Chris Liebing. Als laatste vind je er ook een goatrance area!

Geïnteresseerd? De volledige line-up kan je hier vinden