Amsterdam krijgt een nieuwe club: Jack | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Amsterdam krijgt een nieuwe club: Jack

Amsterdam krijgt een nieuwe club: Jack

Eind dit jaar is Amsterdam weer een nachtclub rijker. In Amsterdam Zuidoost, tussen de hoge kantoorpanden, komt namelijk de club Jack.
 

Afgelopen zaterdag trok het veel mensen naar de hoofdstad. Canal Pride was in volle gang, dus een prima aangelegendheid om de plannen van club Jack bekend te maken. 

De club zal zich vestigen op Hogehilweg 20, in Amsterdam Zuidoost. Misschien niet de meest logische plek, aangezien het daar volstaat met kantoren van grote bedrijven en zakenlui. Bovendien is het een aardige afstand van het centrum, maar dat moet goedkomen, zeggen de initiatiefnemers. De School ligt ook niet op steenworpafstand, redeneren ze. Volgens de initiatiefnemers moet de club 700 man kunnen huisvesten en zullen ze zich vooral richten op house en techno.

Dag en nacht open

De club heeft momenteel nog gesprekken met gemeente om tot acht uur 's ochtends open te blijven. Het liefst wil de club een 24-uursvergunning zien, omdat "Amsterdam een plek mist waar je de hele nacht geprikkeld wordt of iets kunt beleven. Wij willen dat je kunt verdwalen in de nacht en in de club, zowel in decor, muziek als performance arts".

Naast een 24-uursvergunning wil de club zich ook uitstralen als een lhbt-vriendelijke club. Daarnaast willen de initiafnemers internationale namen naar de club krijgen, op bepaalde voorwaarden. Er zullen voorpoefjes zijn ein dit jaar, ook tijdens het Amsterdam Dance Event.

Via Het Parool 
Beeld Urban Capture
 

Genre: