7 redenen waarom jij Ultimate Ears (MEGA-)speakers nodig hebt in je leven | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

7 redenen waarom jij Ultimate Ears (MEGA-)speakers nodig hebt in je leven

7 redenen waarom jij Ultimate Ears (MEGA-)speakers nodig hebt in je leven

Het is weer tijd voor de Solar weekender! Zoals altijd staat het festival ook dit jaar weer bol van creativiteit, kleur en liefde. Je vindt er interessante bouwwerken, gekke stages, komisch uitgedoste bezoekers en - sinds dit jaar - ook de MEGA-SPEAKERS van Ultimate Ears. We horen je denken: “Op een festival heb je toch al genoeg speakers?”, maar er zijn plenty redenen waarom jij deze MEGA-SPEAKERS en de kleinere varianten nodig hebt in je leven. De 7 belangrijkste op een rij:
 
1. Ze zijn gebaseerd op de zeer succesvolle Boom2

Volgend op de MEGABOOM, dropte Ultimate Ears de iets compactere Boom2 en dat was zo’n succes dat ze besloten om hem dit festivalseizoen larger than life te maken. En zo werden de MEGA-SPEAKERS geboren.

2. Ze zijn écht mega

De MEGA-SPEAKERS zijn 4,5 meter hoog. Misschien niet zo praktisch voor in je huiskamer, maar wel te gek op een festival of in de club. Gelukkig heeft Ultimate Ears nog genoeg kleinere formaten die wél in je hand passen.

3. Ze geven 360 graden rondom geluid

Net zoals hun kleine broertjes en zusjes geven de MEGA-SPEAKERS 360 graden rondom geluid. Het maakt dus niet uit of je op het veld of in de DJ-booth staat, je hoort ze overal even goed.

4. Ze zijn waterdicht

We weten allemaal dat je op een festival smerig wordt. Daarom is het ook zo handig dat álle Ultimate Ears speakers - ja, ook de MEGA’s - waterproof zijn, even de spuit erop en ze zijn zo weer schoon.

5. Ze komen in vette kleuren

De (MEGA-)speakers komen in verschillende kleuren en passen dus perfect bij elke festival-outfit. Of je nu glitters, printjes of neon draagt, de speakers van Ultimate Ears zijn altijd het perfecte accessoire.

6. Ze zijn festivalproof

De (MEGA-)speakers zijn nagenoeg onverwoestbaar. Je kunt ze dus met een gerust hart als kano gebruiken of er een rondje mee doen door de moshpit. (Doe dit trouwens maar niet als je de MEGA’s op Solar ziet. Niet omdat ze het niet aankunnen, maar omdat Ultimate Ears andere plannen met ze heeft.)

7. Ze zijn het perfecte decor voor een selfie

Omdat de zowel de MEGA’s als de kleintjes zo kleurrijk zijn, zijn ze de perfecte achtergrond voor een selfie. Of je nu alleen, met je bestie of met je squad op de foto gaat, de (MEGA-)speakers maken van elke selfie een gegarandeerd succes.

De Ultimate Ears MEGA-SPEAKERS zijn tijdens Solar te vinden bij de Funky Stage. Zoek ze op, maak een selfie en maak kans op de Ultimate Ears mini-speaker, de WONDERBOOM.

Via Ultimate Ears

 
Genre: