BREAKING: Podium Tomorrowland Unite in brand - 22.000 bezoekers geëvacueerd | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

BREAKING: Podium Tomorrowland Unite in brand - 22.000 bezoekers geëvacueerd

BREAKING: Podium Tomorrowland Unite in brand - 22.000 bezoekers geëvacueerd

Gelukkig vielen er geen gewonden, maar van het podium bleef niet zo veel over.
 

Even schrikken voor feestgangers in Barcelona. Door een technisch mankement zou het podium van Tomorrowland Unite in de stad vlam hebben gevat.

Tomorrowland meldt zelf op haar site (vertaald): "Vannacht op 29 juli 2017 vatte het Unite Barcelona podium vlam door een technische storing. Dankzij professioneel ingrijpen van de autoriteiten zijn alle 22.000 bezoekers veilig geëvacueerd, zonder berichten over verwondingen. De autoriteiten zullen onderzoek doen naar de toedracht van de brand, samen met de lokale organisator."

In videobeelden op Twitter is de grootte van de brand goed te zien:

Tomorrowland Unite is een serie van live streaming-evenementen in steden over de hele wereld. Tijdens de feesten in verschillende steden worden live beelden van Tomorrowland in België getoond.

Het is niet het enige Unite-podium waar het streaming-feestje niet meer doorgaat. In Taiwan werd ook al een Unite-avond afgelast door de overheid. Door tropische storm Nesat besloten de overheden in de stad Kaohsiung dat er geen buitenevenementen zullen worden gehouden, dus ook geen Tomorrowland-scherm.

S.Camelot (cc) 
Tekst Pieter Leijten

Genre: