Thunderdome is back! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Thunderdome is back!

Thunderdome is back!

YES! Eindelijk! Tijdens Dominator, afgelopen zaterdag werd aangekondigd dat Thunderdome terug zal keren in 2017. Een vliegtuig met een grote banner liet weten: “25 YEARS OF THUNDERDOME – SEE YOU IN 2017!”
 

Iedereen die hardcore een warm hart toedraagt is blij: Thunderdome is terug! Hoe, wat en wanneer is nog onduidelijk, maar het gaat gebeuren: de 25e verjaardag van The Wizard gaat worden gevierd!

Populair
Dat Thunderdome nog steeds leeft in de harten van de gabbers is duidelijk. Afgelopen december werd er een Die Hard Day georganiseerd in De Melkweg in Amsterdam. Tijdens deze dag kwamen waanzinnig veel gabbers bij elkaar om The Wizard te eren. Met sets van The Dreamteam, Promo, JDA, Rob Gee, The Stunned Guys en nog veel meer, was het een onvergetelijke dag.

Naast de muziek was er ook een veiling, kon je verzamelingen bekijken, kon je verzamelde items ruilen en kon je naar de gabberkapper. Verder werd er een nieuwe collectie van Thunder-merchandise gereleaset. Op die dag werd maar weer duidelijk dat Thunderdome voortleefd.

DJ Mag NL maakte in samenwerking met Thunderdome een schitterende Thunderdomespecial! Deze is hier te bestellen! 

Genre: