Neonsplash keert terug naar Amsterdam | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Neonsplash keert terug naar Amsterdam

Neonsplash keert terug naar Amsterdam

Het is nog lang niet voorbij met alle verf en poederfeestjes, want op 7 november komt Neonsplash naar de Ziggo Dome in Amsterdam!
 

Ziggo Dome
Sinds enkele jaren kunnen we er niet meer omheen: de feesten waar met verf en gekleurde poeder gegooid wordt. Echter was er nog nooit een dergelijk feest in de Ziggo Dome in Amsterdam gehouden, maar daar komt nu verandering in. Op zaterdag 7 november organiseert Neonsplash het grootste verf feest van Europa in de Amsterdamse Ziggo Dome. En dat belooft een heel spektakel te worden!

15.000 liter neon verf 
De Ziggo Dome heeft de afgelopen jaren al heel wat kleurrijke evenementen mogen huisvesten, maar volgens de organisatie van de evenementenzaal spant Neonsplash de kroon. Bezoekers van het feest kunnen rekenen op meer dan 15.000 liter vloeibare neon verf! Wie er gaan optreden op deze editie van Neonsplash is nog niet bekend. Vorige edities konden rekenen op dj’s als Dyna,DVBBS,Watermät, Jay Hardwayen Sidney Samson.Kaarten voor het evenement kosten €35,- voor een Early Bird ticket en zijn hier te koop.

Powered by ClubJudge

Genre: