Multigroove komt met festival in Amsterdam | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Multigroove komt met festival in Amsterdam

Multigroove komt met festival in Amsterdam

Multigroove, een van de grondleggers van de house en hardcorescene komt met een festival. Het festival gaat plaatsvinden bij Stadspodium Amsterdam, dat is te lezen in het persbericht van Multigroove.
 

Multigroove laat het volgende in een persbericht weten:

Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam. Die geluiden werden langzamerhand een schreeuw. De gebeden zijn gehoord. Multigroove Festival wordt werkelijkheid.

Op een steenworp afstand van de Elementenstraat ligt het Stadspodium Amsterdam. Hier gaan we de legacy voortzetten in de vibe van The Summer Garden party, The Nature Party, The Picknick Party, Volume festival, Multigroove at Dance Valley en onze reeks Koninginnedag feesten. 
Uiteraard mogen jullie van ons het allerbeste op het gebied van Oldstyle, Techno Classics, Rave, Acid, & Early Hardcore verwachten, gebracht door onze eigen Multimasters. Wie dat dit keer zijn maken we zeer spoedig bekend!

Op zaterdag 9 september is het zover. Dan is de Eerste 'teaser' editie die een statement zal worden van wat we volgend jaar allemaal gaan doen op deze locatie.
Een ding is zeker deze eerste editie is voor de liefhebbers, de die hards, de trouwe aanhang de Multi family. Daarom moest de locatie wel aan een aantal criteria voldoen: Een gezellig terrein, niet te groot, niet te klein. Een sfeervolle ambiance, een goed geluidssysteem, bereikbaar maar toch lekker weggestopt, geen mega producties met torenhoge entreeprijzen maar Multistyle, all about the music, het Multigroove gevoel.

Als jou email adres bij ons bekend is sturen we je weer een code toe waarmee max 4 tickets voor het speciale member tarief van slechts 17,50 kunnen worden gekocht. Wacht niet te lang want met het scoren van je ticket want deze actie is limited en gaat natuurlijk uitverkocht. Neem van ons aan... Deze ga je niet missen!

Aanmelden voor een code voor deze happening klik hier:http://bit.ly/2sTAkIv

 

Genre: