Pag (Kroatië) in het teken van Hard Island | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Pag (Kroatië) in het teken van Hard Island

Pag (Kroatië) in het teken van Hard Island

Volgende week begint een van de gaafste vakantie-festival-belevingen van Europa: Hard Island. Het eiland Pag aan de Adriatische zee staat van 5 tot en met 8 juli in het teken van hardstyle en hardcore.
 

Maar wat kun je nou eigenlijk verwachten van Hard Island? Waarom moet je erheen? Nou omdat het gaat om zon, zee, strand en de hardste beats. Een gouden combinatie, zo is ook te zien in onderstaand filmpje. De organisatie meldde deze week dat het festivalterrein verdrievoudigt is en dat betekent dat het festival ook drie keer zo awesome is! Kan toch niet anders?

Nederlandse artiesten
Je kunt wel stellen dat Hard Island de crème de la crème van de hardstyle en hardcoretop heeft weten te strikken om op hun festival te draaien. Bij de Hard Island Opening op 5 juli zijn bijvoorbeeld Angerfist en Radical Redemption aanwezig. Op dag 2 draait onder andere Paul Elstak (op de beach stage). Hij draait hier b2b met The Stunned Guys. Verder host WE R Hardstyle de mainstage. Mr. We R a.k.a. Brennan Heart zal hier schitteren naast onder andere Atmozfears.  

Verder vind je onder andere Kutski, Hard Driver, Wasted Penguinz, Da Tweekaz, Audiofreq, Mad Dog, Anime en Outbreak op de line-up. Alle dagen worden gehost door MC Villain, gesupport door MC V.

Omgeving
In de omgeving van Pag vind jij summervibes all over! Op het eiland ben jij omgeven door de twee mooiste bergtoppen van Kroatië, helder blauw water en een heerlijke zon. De locatie van Hard Island is een unique selling point, waarmee het zich onderscheidt van andere festivallocaties. Pag is een eiland aan de westkust van Kroatië en staat bekend om zijn maanlandschap, waardoor het lijkt alsof je op een andere planeet bent. 

DJ Mag NL is aanwezig bij Hard Island! Houd onze website en social media in de gaten voor updates en de laatste partypics! Hard Island is makkelijk te bereiken, dus heb jij zin in een midweekje weg om keihard te knallen op de hardste beats? Dan moet je hier klikken!De tickets voor Hard Island gaan hard, naar verluidt zijn er nog minder dan 100 over.. Wees er dus gauw bij!