David Guetta helpt een handje | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

David Guetta helpt een handje

David Guetta helpt een handje

David Guetta wordt van steeds grotere betekenis voor Nederlandse DJ’s. Hij werkte met Afrojack, Chuckie en Nicky Romero, hun carrières kwamen hierdoor in een stroomversnelling. Voor GLOWINTHEDARK, een Nederlands DJ-duo, kan het allemaal ook wat drukker gaan worden komende tijd.
 

David Guetta staat al een paar jaar aan de top van de wereld en scoort veel hits. In Nederland werd hij in 2007 bekend, met singles als Love is Gone en Delirious.

Nederlandse DJ’s mogen hem wel. Zo maakte Chuckie wat remixes voor hem en Afrojack en Nicky Romero draaide en produceerde met hem. De samenwerking gaf hun alledrie boosts aan hun carrière. Zo won Afrojack samen met David een Grammy voor hun remix van Madonna’s Revolver.

Nu was het de beurt aan GLOWINTHEDARK. Afgelopen maandag releasden zij de Dance/clubversie van hun track Ain’t A Party, die ze samen met Guetta hebben geproduceerd. Volgens kenners wordt dit één van de grootste releases in de zomer van 2013. De track komt ook op de compilatie CD F*** Me I’m Famous te staan. Later deze maand volgt de officiële radioversie.

http://www.beatport.com/release/aint-a-party/1107503

Genre: