The Angerfist Event: 2 december 2017 in Amsterdam | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

The Angerfist Event: 2 december 2017 in Amsterdam

The Angerfist Event: 2 december 2017 in Amsterdam

Op zaterdag 2 december 2017 zal de Hardcore legende Danny Masseling, beter bekend als Angerfist terugkeren met een eigen evenement.
 

Het event kwam zojuist online op Facebook (zet jezelf op aanwezig!) in samenwerking met Art Of Dance en Masters Of Hardcore. Behalve dat het event zal plaatsvinden op 2 december 2017 in Amsterdam, is er nog maar weinig informatie bekend. 

Angerfist is ‘harder’ dan met een blinddoek op een Dark Souls-spel proberen te spelen! Angerfist bracht vorig jaar zijn vijfde volledige album Raise & Revolt uit en is in 2016 voornamelijk onderweg geweest om de hardste harddance ooit naar zijn toegewijde fans toe te brengen. Dj’s en andere artiesten krijgen vaak de volle laag als ze het hebben over hoe zwaar op tournee gaan wel niet is – hoe zwaar kan het zijn om een beetje rond te reizen en plaatjes te draaien, toch? Fout! Angerfist is daar het levende bewijs van, aangezien hij zichzelf goed bezeerde toen hij in Oostenrijk van een podium viel. “Ik moest met de ambulance afgevoerd worden naar het ziekenhuis en heb wekenlang op krukken moeten lopen”, herinnert de Nederlander zich.

Gelukkig is hij weer helemaal hersteld en zal je Angerfist komende maand nog kunnen spotten op onder andere Promised Land Festival, Defqon.1 en Summer Festival in België.

Beeld Facebook Angerfist

Genre: