Zo zag Thunderdome er in 1992 uit | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Zo zag Thunderdome er in 1992 uit

Zo zag Thunderdome er in 1992 uit

Thunderdome is terug. Op 28 oktober zal in de Jaarbeurs in Utrecht 25 jaar hardcore gevierd gaan worden. Daarvoor host Thunderdome ook al een stage op Mysteryland, het hele weekend lang!
 

Hardcoreliefhebbers sprongen een gat in de lucht toen er boven Dominator een vliegtuigje vloog met ‘See you in 2017’. Harten gingen sneller kloppen en de Thunderkriebels waren er alweer snel. Want Thunderdome heeft altijd voorgeleefd in de harten van hardcoreminded mensen. Onder meer daarom geeft DJ Mag NL dit jaar ook weer een Thunder Magazine uit in samenwerking met Thunderdome! Get it here!

'Vroeger'
Het concept heeft een rijke geschiedenis. In 1992 ontstond Thunderdome en vond de eerste editie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit feest heette The Final Exam. Daarna werd Thunderdome onder andere gehouden in Thialf in Heerenveen, de Martinihal in Groningen, FEC Expo in Leeuwarden en als aller laatste in 2012 in de RAI in Amsterdam. Een grootse geschiedenis! Was vroeger alles beter? 

Maar hoe zag Thunderdome er ‘vroeger’ eigenlijk uit? Onderstaand zie je beelden van Thunderdome 1, de tweede editie van Thunderdome in Thialf.

Genre: