Zo stond Hardwell vorig jaar keihard te beuken tijdens Pussy lounge | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Zo stond Hardwell vorig jaar keihard te beuken tijdens Pussy lounge

Zo stond Hardwell vorig jaar keihard te beuken tijdens Pussy lounge

Aanstaande zaterdag is het tijd voor Pussy lounge at the Park! Vorig jaar vond dit event voor het eerst plaats in Breepark Breda, een nieuwe locatie. Mensen wisten niet wat ze moesten verwachten, maar het was een groot succes!
 

Dat mensen wisten vorig jaar niet wat ze konden verwachten bevestigde het gastoptreden van een van de grootste Nederlandse dj van dit moment: Hardwell. De Bredase dj kwam in 2015 ook even buurten maar afgelopen jaar pakte hij het groter aan. Rond een uur of zes liet hij even zijn gezicht zien en draaide hij zijn remix van de Chainsmokers - Don’t Let Me Down, een regelrechte euforische hardstyleplaat die het goed deed bij het publiek.

Later kwam hij nog terug… en hoe! Hardwell draaide samen met onder andere Paul Elstak en liet zien dat hij ook uit hardhout is gesneden. “Hardstyle, hardcore, Hardwell, let’s go”, schreeuwde Ruffian door zijn mic terwijl Hardwell een plaat inmixte. Opvallend was dat hij niet schroomde om keiharde platen te kiezen. Een gewaagde platenkeuze dus, met onder anderen Warface en Re-Style. Tijd voor een extra resident?

Dit jaar staat de line-up vol met toppers. Uiteraard de residents Paul Elstak, MC Ruffian, Darkraver, Ruthless en The Viper, maar ook Mad Dog, Neophyte, Dr Rude en veel meer! 

 

 

Ook in dit filmpje check je Hardwell tijdens Pussy lounge