Vital Label: The Bearded Man | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Vital Label: The Bearded Man

Vital Label: The Bearded Man

DJ Mag sprak met het label "The Bearded Man".
 

Wie zijn de mensen achter het label?
“Marwen Tlili is labelmanager en doet A&R, Ross Palmer is schrijver en Linsey van Oers voor PR, marketing en social media.”

Welke muziekstijl(en)?
“Alles wat tof is, maakt niet echt uit wat voor genre. Vaak zijn het dingen die een beetje out of the box zijn, maar het belangrijkste is gewoon kwaliteit.”

Welke artiesten zitten bij het label?
“Lost Frequencies en KRONO zijn 100% lid van de familie, daarnaast hebben we ook nog artiesten waar we singles voor releasen en zijn we druk bezig met het uitbreiden van de Bearded Man familie.”

Wie draaien de tracks?
“De Spotify-gebruikers, haha. Ik hoor af en toe dat artiesten als Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike en W&W plaatjes draaien van The Bearded Man, zoals Are You With Me van Lost Frequencies.”

What’s next?
“Nog meer goede muziek, nog meer releases en last but not least nog meer baardgroei.”

Noem de vijf bekendste en/of belangrijkste tracks van artiesten van het label tot nu toe.
1. Lost Frequencies met Are You With Me. De eerste nummr één hit van The Bearded Man en zeker niet de laatste. Ook leuk dat het van Felix (LF) ook zijn eerste single was en bovendien de enige Belg die in België in het jaar 2014 nr 1 EN platina heeft behaald!
2. Saje met Lost Tonight. Een van de favorieten ook bij ons op het kantoor. Hele dikke chill-out plaat die ook al een tijdje in de Beatport charts te vinden is. Hij doet rond de 30-40.000 streams per week op SoundCloud alleen!!
3. Y.V.E. 48 met On The Road. Onze eerste release, we wisten niet zo goed wat we moesten verwachten dus we hoopten maar op het beste. Inmiddels meer dan één miljoen streams, wat een topprestatie is!
4. Harold van Lennep met Liberation. Hele mooie emotionele plaat die leuk wordt gevonden door jong en oud. Het is een van de eerste releases en doet al maandenlang zo’n 5000 SoundCloud-streams per week, wat heel goed is!!
5. KRONO feat. VanJess met Redlight. Ook een van de eerste releases van het label. Hele dikke ambientplaat die iedereen wel kan waarderen. KRONO is een getalenteerd duo dat veel te zien is op TBM, waar ze ook in de toekomst blijven doorgaan.

Dit artikel komt uit DJ Mag NL #16

Genre: