Martin Garrix opent binnenkort zijn eigen studio | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Martin Garrix opent binnenkort zijn eigen studio

Martin Garrix opent binnenkort zijn eigen studio

Hij had natuurlijk al zijn eigen thuisstudio, maar nu krijgt het label wat hij vorig jaar lanceerde ook een eigen studio. Garrix neemt de FC Walvisch studio in Amsterdam over, deze zal de komende tijd helemaal in de stijl van STPMD RCRDS worden verbouwd.
 

FC Walvisch
FC Walvisch is dé geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd. De studio staat bekend vanwege de creatieve atmosfeer, high-end faciliteiten, uitmuntende service en professionele betrokkenheid van het team.

Garrix lanceerde vorig jaar STMPD RCRDS, een label waarbij muziekanten van elk genre kunnen worden getekend. De overname van de studio FC Walvisch is voor Martijn de volgende stap om zijn uiteindelijke droom waar te maken: "Ik wil een platform en een plek in Amsterdam creëren waar schrijvers, muzikanten en producers uit de hele wereld samen kunnen komen om met elkaar te gekke muziek te maken in een inspirerende omgeving." 

 

 

 

Genre: