Partyraiser komt teleurgestelde fans van CRAFT tegemoet | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Partyraiser komt teleurgestelde fans van CRAFT tegemoet

Partyraiser komt teleurgestelde fans van CRAFT tegemoet

Afgelopen woensdag kwam het verdrietige nieuws dat CRAFT festival helaas werd afgelast. Door financiële problemen is het voor de fans die al een kaartje gekocht hadden niet mogelijk om hun geld terug te krijgen. Organisator BKJN en Partyraiser willen de teleurgestelde fans van CRAFT Festival tegemoed komen en stellen 100 tickets ter beschikking, zij hopen tevens dat meerdere organisatoren zullen volgen. Check het bericht hier onder.
 

Van Craft naar BKJN vs. PARTYRAISER 

Net als de vele bezoekers zijn ook BKJN events en Partyraiser vandaag verrast met het slechte nieuws dat CRAFT festival is afgelast.

Door het faillissement van de organisatie zijn de bezoekers het geld van hun kaartje kwijt vertelt hun persbericht, en dat is natuurlijk erg zuur.

Als Hardcore organisatie en artiest voelen BKJN en Partyraiser zich geroepen om de CRAFT bezoekers een hart onder de riem te steken. Uit solidariteit stellen ze voor de slachtoffers 100 vrijkaarten ter beschikking voor hun evenement BKJN vs. Partyraiser Festival 2017, dat een week later op zaterdag 13 mei in en rondom het Silverdome stadion in Zoetermeer word gehouden.

Om kans te maken op de kaarten mag je je CRAFT ticket mailen naar [email protected] met daarin je voor- en achternaam en emailadres. Uit alle inzendingen worden 100 personen geloot die 1 ticket toegestuurd krijgen. Inzenden kan tot a.s. zondag 23 april.

BKJN en Partyraiser hopen dat meer organisaties volgen zodat ook alle Hardstyle fans toch nog een feestje krijgen voor hun verloren geld, en wensen alle gedupeerden veel sterkte toe!

Beeld Facebook

Genre: