8 opmerkingen die iedere raver naar z’n hoofd krijgt door zijn (niet-ravende) omgeving! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

8 opmerkingen die iedere raver naar z’n hoofd krijgt door zijn (niet-ravende) omgeving!

8 opmerkingen die iedere raver naar z’n hoofd krijgt door zijn (niet-ravende) omgeving!

Iedereen die met regelmaat naar een feestje gaat, krijgt dezelfde opmerkingen naar zijn kop. Deze komen vooral van mensen die zelf nooit gaan. Hieronder vind je de opmerkingen die de redactie van DJ Mag NL wel een naar zijn hoofd krijgt. Welke opmerking missen we nog?
 

“Wat een herrie!”Tja, als jij iets herrie vindt, moet je zelf weten. Electronische muziek is gewoon heerlijk. Lekker puh.

“Dan gebruik je ook vast wel pillen, enzo”

Vooroordelen.. Natuurlijk worden er op festivals drugs gebruikt. Maar dat gebeurt niet alleen op festivals waar electronische muziek centraal staat. Daarnaast betekent het niet dat élke bezoekers strak staat.

“Tering, dan ben je laat thuis”Dat klopt! Vooral in de winter als alle feesten in de nacht plaatsvinden kom je als raver soms om 09.00u thuis. Daar is de zondag voor toch?

“Jezus, het lijkt allemaal op elkaar. Lekker eentonig die muziek”

Niet waar. Gewoon niet waar. Als je rock voor het eerst luistert, lijkt het ook dat het allemaal op elkaar lijkt. Een getraind oor hoort verschil.

“Is wel slecht voor je oren, dat *boem boem boem* heel de nacht”Keiharde muziek is inderdaad schadelijk voor je gehoor. Daarom gebruiken heel veel mensen gehoorbescherming. Godzijdank.

“Ga je straks ook je kop kaal scheren?”Uh, we leven niet meer in 1993. Dus het is geen code dat je je kop kaal scheert. Uiteraard staat het wel kneiterstrak en hoef je geen gel meer te kopen…

“Kaartjes zijn hartstikke duur, waar haal je dat geld vandaan”Iedereen heeft zo zijn of haar prioriteiten. De een wil graag in een hele dikke auto rijden, de ander wil graag een hele dikke bankrekening en wij willen graag elke week keihard losgaan. By the way, kaarten voor Adele, Bieber, Beyoncé en noem alle popsterren maar op, zijn veel duurder!

“Waarom betaal je om te kijken naar iemand die alleen op ‘play’ drukt?”Deze opmerking vinden wij gewoon stom. Natuurlijk zullen er dj’s zijn die alleen op play drukken. Maar vergeet niet dat ze de rest van de week in de studio zitten om die muziek ten gehore te brengen. Daarnaast is het gros van de dj’s ontzettend druk met platen mixen en andere ‘dj-dingen’ (zoals leken het noemen).

Genre: