Sophie Francis brengt single uit met songwriter Sasha Rangas! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Sophie Francis brengt single uit met songwriter Sasha Rangas!

Sophie Francis brengt single uit met songwriter Sasha Rangas!

We horen steeds meer van de 18-jarige Sophie Francis. Begin dit jaar tekende ze bij Spinnin’ Records, nu gevolgd door haar eerste single Without You op het label. Samen met vocaal talent, Sasha Rangas, door Sophie zelf ontdenkt, werd deze track eind januari al geprimeurd door Tiesto in zijn Club Life Radio Show.
 

Without You
Without You is een van de vier tracks die ontstond tijdens de sessie met Nederlands songwriting duo The Companions. Tijdens het opnemen van een demo in de studio, werden de vocalen van Sasha Rangas gebruikt, een van de twee songwriters. Maar omdat Sasha geen echte zanger is, werd er gezocht naar een echte vocalist. Zonder Sophie wist het zeker: de stem van Sasha móest in de track blijven, geen enkele andere vocalist overtrof het gevoel dat Sophie bij de demo hoorde. “Ik ben zo blij met Sasha’s vocalen op deze plaat!! Hij is zo getalenteerd!!", aldus Sophie Francis

Sasha Rangas:“Toen we het nummer schreven had ik nog nooit overwogen te gaan zingen. Ik ben een songwriter, geen zanger. Het is zo vreemd om mezelf te horen op deze plaat! Wie weet wat voor nieuwe kant van mij hierdoor naar buiten komt!"

 

Genre: