Nicky Romero geeft production masterclass op Dancefair! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Nicky Romero geeft production masterclass op Dancefair!

Nicky Romero geeft production masterclass op Dancefair!

Leer van de hoofd honcho van Protocol zelf tijdens zijn twee uur durende masterclass waar Nicky je mee zal nemen door alle ins & outs van zijn laatste en een aantal oudere producties. Deze masterclass vindt plaats in de Protocol Recordings area op zaterdag (over deze area lees je hierna meer). Dus wil jij alles weten over een track als Toulouse, dan is dit voor jou als producer een niet te missen masterclass. Tijdens Dancefair leer je alleen van de beste producers!
 

Protocol Recordings
Op zaterdag is Protocol Recordings de baas over area 12. Dit label is in 2012 opgericht door edm-grootheid Nicky Romero. Op dit label releaset hij zelf muziek, maar is uiteraard ook ruimte voor het supporten van talent. Een eigen area tijdens Dancefair is dan ook niet zo gek. Er zullen verschillende production masterclasses gegeven worden, door Sam Void, Blinders, StadiumX en Nicky Romero. Maar ook een speciale Q&A met het volledige Team Protocol, waarin je alles kunt vragen wat jij ooit hebt willen weten. Denk aan vragen over hun A&R of hoe je bij hen op kunt vallen.

Dancefair
Dancefair is het grootste educatieve electronische muziekevenement ter wereld en hiermee een paradijs voor iedere dj, producer en danceliefhebber. Op 4 en 5 maart is Dancefair weer terug in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk voor meer info en tickets op www.dancefair.nl

Genre: