Een kijkje in de studio van: Mr. Belt & Wezol! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Een kijkje in de studio van: Mr. Belt & Wezol!

Een kijkje in de studio van: Mr. Belt & Wezol!

Een studiotour: het blijft leuk om een kijkje in de keuken te krijgen van jouw favoriete dj of producer. YouTube is naast alle aftermovies en live-sets ook een ontzettend mooi platform om jezelf als dj en producer te ontwikkelen.
 

Eerder maakte we al een lijstje van de dingen die Mr. Belt & Wezol online sterk maken. Het duo is ontzettend actief op YouTube: zo houden zij een maandelijkse demoride, waarbij zij in de auto naar ingestuurde demo's luisteren en daar hun commentaar op geven.

Sinds de zomer van 2016 zijn Bart Riem en Sam van Wees ook druk met vloggen. Iedere week vind je twee vlogs online, waarbij alle aspecten van hun leven als dj en producer worden besproken. Denk bijvoorbeeld aan tips voor hoe je opgemerkt kan worden door grote labels, de up's en down's van hun leven als dj-duo, maar ook studiotips en rondleidingen.

In hun laatste vlog geeft Sam je een rondleiding door zijn studio, waarbij hij je alles laat zien: van de akoestiek tot aan de apparatuur. Check het filmpje hieronder!

Dancefair
Op zaterdag 4 maart staan Mr. Belt & Wezol op Dancefair met een exclusieve production masterclass in de Future House Music Area. Check www.dancefair.nl voor meer info & tickets!

Genre: