Grootste dance line-up ooit in Duitsland: New Horizons | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Grootste dance line-up ooit in Duitsland: New Horizons

Grootste dance line-up ooit in Duitsland: New Horizons

ALDA komt met een compleet nieuw festival in Duitsland op 25 en 26 augustus. Het festival, dat New Horizons heet, heeft de look en feel van iets héél groots.
 

Verdeeld over zeven stages zullen de grootste namen hun kunsten vertonen. In verschillende fases worden de namen bekend gemaakt en een ding is zeker: ALDA heeft de dikste namen gekozen! Een horde aan Nederlanders en Belgen zullen op het Duitse festival op het podium staan. Denk aan als Tiësto, DVBBS, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Marshmello, Armin van Buuren, Alesso, Nicky Romero, Axwell ^ Ingrosso en DJ’s van eigen bodem als Robin Schulz, Felix Jaehn en Gestört aber GeiL. 

Welcome to the Kingdom of New Horizons
New Horizons vormt een groots koninkrijk, zoals men dat kent uit series als Game of Trones; en bestaat in totaal uit 7 werelden. Deze zijn vertaald naar zeven muziekstages met ieder eigen stijl. Genres variëren van EDM tot techno, van trance tot hardstyle. Hyte host de techno stage en Q-dance de hardstyle stage. Maar liefst 150 wereldberoemde DJs draaien op een van de zeven podia.

“Het is ongekend om zoveel grote DJ’s van wereldniveau op één festival in Duitsland te zien. Het geeft elke fan de gelegenheid om één van zijn of haar helden te zien tijdens een spectaculair weekend. Werkelijk uniek”, aldus Allan Hardenberg, CEO van ALDA en organisator van New Horizons.

Locatie
Voor Nederlandse en Vlaamse liefhebbers van edm is dit een festival waar je met gemak heen kunt rijden. Nürburgring is namelijk de locatie waar New Horizons gehouden wordt en dat is voor een weekendfestival prima te doen vanuit ons land.

Bezoek ook de website: www.newhorizons-festival.com

Beeld Rudgr.com