BREAKING: Sensation stopt in Nederland | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

BREAKING: Sensation stopt in Nederland

BREAKING: Sensation stopt in Nederland

Zaterdag 8 juli 2017 vindt de allerlaatste Sensation in Amsterdam plaats. Met als thema ‘The Final’ wordt de Amsterdam ArenA nog één keer omgetoverd tot de grootste club op aarde. Sensation blijft als concept wel bestaan in het buitenland.
 

‘It’s time to say goodbye’
Dat is het motto waarmee ID&T na achttien jaar afscheid neemt van Sensation in Nederland. De laatste editie zal groots aangepakt worden, met op het affiche Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Axwell^Ingrosso en uiteraard Fedde le Grand die een Megamix van alle grote hits uit het Sensationverleden en -heden. Daarnaast wordt er nog een artiest achter de hand gehouden, wel vermeldt ID&T dat het gaat om ‘the world’s greatest legend’. Het laatste uur belooft een zinderend afscheid van Sensation met een groot aantal Nederlandse dj’s. Zij vullen met z’n allen het podium en draaien ‘back to back’ als uitsmijter van Sensation - The Final.

ID&T-oprichter en geestelijk vader van Sensation, Duncan Stutterheim:
“Sensation is sinds 2000 één van de pijlers van ID&T geweest. Wij hadden het idee om de ArenA om te bouwen tot de grootste club ter wereld. Dat is gelukt. Met het thema White hebben we ook altijd het leven gevierd, niet alleen in eigen land maar mondiaal. Onze droom om iedereen in het wit te laten dansen is uitgekomen. Ik begrijp echter dat het huidige ID&T een nieuwe stap moet zetten. En dat begint met een afscheid van Sensation in eigen land. Ik neem op 8 juli met een enorm goed gevoel afscheid van Sensation, maar ben tegelijkertijd ook benieuwd naar de opvolger.”

De kaartverkoop start op 27 februari om 16:00 uur via Sensation.com.

Genre: