Piepjong dance-talent Trobi (17) brengt eerste single uit op Spinnin' Records! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Piepjong dance-talent Trobi (17) brengt eerste single uit op Spinnin' Records!

Piepjong dance-talent Trobi (17) brengt eerste single uit op Spinnin' Records!

Hij is pas 17 jaar oud maar heeft nu al zijn eerste plaat uitgebracht op het label Spinnin' Records, dj en producer Trobi. Hij staat bekend als één van de nieuwste en meest unieke talenten in de dancescene. De videoclip gaat vanavond live op YouTube maar je kunt hem hier alvast checken!
 

Bryan du Chatenier oftewel Trobi tekende op 16-jarige leeftijd een platendeal bij Spinnin' Records. Maar voor die tijd, toen hij pas negen jaar oud was(!), performde hij al als dj en begon als tiener ook zelf tracks te produceren. 

De muziek stijl van Trobi kun je omschrijven als eigenzinning en een warme vorm van deephouse en pop. Zijn eerste track 'In The Studio' gaat vanavond om 21:11 live op YouTube inclusief videoclip maar je kunt de videoclip hier alvast checken. Hij wordt in de studio al gesupport door Nederlandse producer Boaz van de Beatz, die onder meer bekend is van zijn productie werk met Diplo, Madonna en Ariana Grande. 

'In The Studio' is de officiële eerste single van Trobi, uitgebracht op het label Spinnin' Records. Een sterke en zelfverzekerde popsong die ook geschikt is voor op de dansvloer. De eerste mijlpaal voor het gloednieuwe dance-talent Trobi is nu al een bereikt!

Trobi reageert: "Deze track zweefde al een tijdje rond toen de dames van Junglebae hem hoorden; ze kwamen snel met wat goede ideeën en een sterk refrein. Voeg hier mijn productie en karakteristieke vogelgeluiden aan toe (iets wat ik graag doe om een track wat luchtig te maken) en je krijgt 'In The Studio'. Het is mijn eerste single ooit, en ik kan niet wachten om 'm met de wereld te delen!"

Check de videoclip van 'In The Studio' hieronder!

Volg Trobi ook op de socials: 

Facebook | Twitter | SoundCloud