2017: Dit is waar wij naar uitkijken | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

2017: Dit is waar wij naar uitkijken

2017: Dit is waar wij naar uitkijken

We zijn inmiddels twee weken verder in het nieuwe jaar, maar er zijn nu al grote plannen voor 2017. De redactie heeft enkele gebeurtenissen uitgekozen waar wij ontzettend naar uitkijken. Zien we jou daar?
 


Thunderdome

via GIPHY

See you in 2017... Zo klonk het niet alleen op Dominator, maar ook op de Thunderdome Die Hard Day 2016. Thunderdome is terug en harder dan ooit. 2017 is eindelijk hier, dus binnenkort ook Thunderdome. Het is echter niet zo maar een editie van Thunderdome. Dit jaar bestaat het legendarische hardcore concept 25 jaar en dat mag dus uitgebreid gevierd worden.

Meerdaagse festivals

via GIPHY

Meerdaagse festivals zijn in trek in 2017! Het ziet er dus naar uit dat we meer festivals gaan zien die zich over meerdere dagen afspelen. Denk bijvoorbeeld aan Mandela, Extrema Outdoor, maar ook oude bekende als Mysteryland, Defqon en Decibel. Genoeg keuze en voor elk wat wils.

Dancefair 2017

via GIPHY

Het Walhalla voor elke producer: jong, oud, beginner, ervaren, edm of hardstyle. Ook in 2017 is Dancefair er weer bij om producers een handje te helpen met masterclasses, Q&A's, demodrops, productdemo's en netwerken. Genoeg redenen om te gaan als jij je carrière wil kickstarten of gewoon naar interessante verhalen wil luisteren.

Tomorrowland

via GIPHY

Tja, dit had ook bij meerdaagse festivals kunnen staan, maar Tomorrowland heeft dit jaar een bijzondere editie. Niet één, maar twee weekenden met het beste wat de dance industrie te bieden heeft. Ja, twee weekenden!

Het festivalseizoen in het algemeen!

via GIPHY

Tuurlijk, waarom ook niet? We hebben zin in het hele festivalseizoen. De zon, lekkere muziek, mooie stages, biertjes... Awakenings, Mysteryland, Defqon, Decibel, Extrema, Wish Outdoor, CRAFT, Dominator, Q-Base, Rebirth, Pinkpop, Lowlands, Amsterdam Open Air, Dream Village, Sonar, Down The Rabbit Hole, Dekmantel, Melt, Solar, Dance Valley... Ga zo nog maar even door.

De albums!

via GIPHY

Een nieuw jaar betekent voor sommige artiesten nieuwe doelen. Laat dat voor een deel van die artiesten betekenen dat ze met albums komen. Chainsmokers, Martin Garrix, Avicii, The xx, E-Force, Major Lazer, Eric Prydz, Gorillaz, Bonobo, The Prodigy, Depeche Mode, Camo & Krooked, Regain en Titan komen dit jaar met een album. En dan hebben we de speculaties nog niet eens genoemd. We gaan in 2017 in ieder geval een hele hoop nieuwe muziek horen.

Amsterdam Dance Event

via GIPHY

Geen verrassing natuurlijk, maar we kijken er toch naar uit. Bijna een hele week lang feestjes, panels en bezigheden die te maken hebben met dance! Het is misschien wel het belangrijkste evenement in de dance industrie en dat in onze hoofdstad. Zin in!

Wat ons betreft wordt 2017 meer dan mooi. Wat denk jij? Gaat 2017 het vorige jaar overtreffen? Waar ben jij te vinden en waar kijk jij naar uit?

Beeld Q-Dance

Genre: