Deze vloggende dj's moet je zeker volgen | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Deze vloggende dj's moet je zeker volgen

Deze vloggende dj's moet je zeker volgen

Vloggen… het is voor dj’s een soort nieuwe manier van communiceren met je fans. Bekende dj’s, onbekende dj’s, alle soorten dj’s vloggen. Maar wat zijn nou de leukste vloggers?
 

Wij zetten de leukste, grappigste en interessantste vloggers in willekeurige volgorde voor je op een rij!

Armin van Buuren
Wat maakt een van de grootste dj’s van de wereld eigenlijk allemaal mee? Nou dit dus! Armin van Buuren is natuurlijk niet zomaar een dj. Hij stond meerdere malen bovenaan de Top 100 DJs en is een waar icoon voor de dancescene. Daarom moet je deze vlogs zeker bekijken.

 

Warface
Deze raw hardstyle dj is net pas begonnen met vloggen. In zijn eerste vlog neemt hij je meteen mee naar Australië! Hij laat je zien hoe het er eigenlijk echt aan toe gaat als je heel de wereld over vliegt. We zijn erg benieuwd naar de komende vlogs.

 

Afrojack
Een van de meest populaire dj’s van de wereld heeft onlangs de camera gepakt en is begonnen met vloggen. Afrojack is meer dan alleen een dj, Afrojack is een wereldster. En daar willen we allemaal naar kijken.

 

Laidback Luke
Deze man is misschien wel de meest ervaren vloggen van allemaal. “Hey, what’s up? This is Laidback Luke. Dj and producer, kung fu athlete and family guy”, zijn de magische woorden waar Luke zijn vlogs mee begint. In zijn vlogs laat hij het ware verhaal achter de dj zien.

 

Headhunterz
Je kunt wel zeggen dat Heady verreweg de meest originele vloggende dj is. Hij maakt vanalles mee, vooral met zijn tourmanager Timo. Laat mensen zien hoe hij strijd met bepaalde issues in de dancescene,  zoals muzikale beperkingen door alle genres. Hij belicht zowel de negatieve als positieve kant van het dj bestaan.

 

Tony Junior
Deze man maakt de gekste dingen mee en zijn leven lijkt een groot feest. Hij geniet van zijn leven als dj en is ontzettend grappig. Daarom is het zo leuk om naar deze vlogs te kijken!

 

Psyko Punkz
In de Psyko Vlogs kom je backstage in de hardstylewereld. Wietse showt hoe het dagelijks leven van een hardstyle dj eruit ziet en daar kijken wij maar al te graag naar.

Genre: