Amsterdam Dance Event maakt data 2017 bekend! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Amsterdam Dance Event maakt data 2017 bekend!

Amsterdam Dance Event maakt data 2017 bekend!

De 22ste editie van het belangrijkste en 's werelds grootste clubfestival gaat dit jaar plaats vinden van 18 tot en met 22 oktober.
 

ADE is waanzinnig hard gegroeid de afgelopen jaren en wordt gezien als het belangrijkste zakelijke platform voor elektronische muziek. De organisatie heeft de data bekend gemaakt en verwacht dit jaar ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Vorig jaar kwamen meer dan 2.200 artiesten en 550 sprekers in 140 locaties naar Amsterdam Dance Event. Grote kans dat de komende editie dit aantal nog meer gaat groeien. Directeur Richard Zijlma reageerde in vol enthousiasme hoe geweldig hij het vindt dat duizenden professionals én liefhebbers uit binnen- en buitenland meer tijd doorbrengen in de stad.

Amsterdam Dance Event zal dit jaar plaats vinden van 18 tot en met 22 oktober voor de 23ste editie. De organisatie zegt dat ze dit jaar meer willen groeien in de dag- en avondactiviteiten en zich zo nog meer te willen verbinden met opkomende en gevestigde culturele instanties en nieuwe partners. 

Wil je meer weten over ADE? Check de website.

Genre: