HYTE is een goede afsluiting van januari en/of een goed begin van februari! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

HYTE is een goede afsluiting van januari en/of een goed begin van februari!

HYTE is een goede afsluiting van januari en/of een goed begin van februari!

Ze beginnen op 27 januari en gaan met vijf feesten door tot 10 februari: HYTE! En waarom? Omdat het tijd is voor een feestje, je kunt je januari in Amsterdam afsluiten met HYTE en/of je februari beginnen met HYTE. DJ Mag NL zet alle feestjes voor je op een rij, met de (zieke) line-up.
 

HYTE gaat de wereld over en presenteert internationale dj headliners, daarnaast ook opkomend talent en verschillende muziek labels en brands. 27 januari zijn ze weer in Amsterdam en geven ze een serie feesten die doorgaat tot 10 februari. De feesten worden allemaal in één locatie gegeven in het mooie Amsterdam, namelijk the famous Warehouse Elementenstraat.  

Elke techno-liefhebber zal wel van HYTE hebben gehoord, ze presenteren zichzelf op een mysterieuze en underground manier en hebben altijd een line-up die bestaat uit de beste namen uit de techno scene. Veel mensen zullen erop hebben gewacht dat ze weer terugkeren naar Amsterdam en nu is het eindelijk bijna zover.

Op de eerste dag (27 januari) beginnen ze onder andere met Adam Beyer en Maya Jane Coles, om vervolgens de volgende nacht weer verder te gaan met Loco Dice en Benny Rodrigues. Dan begint HYTE het weekend erop weer opnieuw met op de vrijdag (3 februari) Chris Liebing en Jeroen Search, en dan de volgende nacht weer door met De Sluwe Vos en Huxley. Het weekend daarop sluiten ze af op de vrijdag (10 februari) met niemand minder dan Pan-Pot en Fabio Florido.

Zoals HYTE het zegt: YES TO ALL! Kijk hier voor alle Facebook events van HYTE.

Check hieronder de volle line-up voor alle feesten. 


Bron: Facebook HYTE

De early-bird tickets zijn uitverkocht, 2nd release tickets kosten €28,50 en de final release €32,50 (ticket links staan in de Facebook events).

Genre: