Spotify heeft een nieuwe functie gecreëerd speciaal voor President Obama | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Spotify heeft een nieuwe functie gecreëerd speciaal voor President Obama

Spotify heeft een nieuwe functie gecreëerd speciaal voor President Obama

President Barack Obama reageerde laatst als grap op de vraag 'wat hij zou doen wanneer zijn presidentschap eindigt' dat hij nog zat te wachten op zijn job offer voor Spotify. De CEO van Spotify Daniël Ek heeft speciaal voor de president een nieuwe functie gecreëerd die eigenlijk maar voor één persoon geschikt is.
 

Barack Obama heeft eigenlijk gewoon een baan aangeboden gekregen van de CEO van Spotify. De president van Amerika grapte laatst na de vraag wat hij zou doen wanneer zijn presidentschap eindigde en Obama reageerde met dat hij zat te wachten op zijn job offer voor Spotify. Daniël Ek CEO van Spotify reageerde via een tweet op het verzoek van Obama met: 'Have you seen this one?' - met een link naar de complete job offer, speciaal geschreven voor Obama. 

Het is bij sommige misschien nog niet bekend maar Barack Obama is een echte muziekliefhebber. Hij is altijd enthousiast geweest over zijn Spotify Fanbase, waar hij elk seizoen zijn eigen playlists samenstelt. En nu is er dus een speciale functie toegevoegd met vacature, namelijk de President of Playlists.

Een erg specifieke functie waarbij wordt verwacht dat je toezicht houdt op de medewerkers van Spotify die over de wereld actief zijn. De persoon die Spotify zoekt moet acht jaar ervaring hebben bij het besturen van een gerespecteerde natie, een goede team spirit en warme houding houding en de winnaar zijn van de Nobel Peace Price. Vrij specifiek dus allemaal en éigenlijk maar geschikt voor één persoon, President Barack Obama. 

Check hier de volledige vacature van Spotify.

Genre: