Een eigen radioshow op SLAM! voor Don Diablo, Mike Williams & Sam Feldt! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Een eigen radioshow op SLAM! voor Don Diablo, Mike Williams & Sam Feldt!

Een eigen radioshow op SLAM! voor Don Diablo, Mike Williams & Sam Feldt!

Is dat even leuk, deze drie helden mogen wekelijks bij SLAM! langskomen en worden een vast onderdeel van het populaire MixMarathon programma op de vrijdag. Jochem Hamerling, Music Director van SLAM! reageert enthousiast en weet zeker dat deze mannen iedereen gaan verassen met goede tracks en vernieuwende dj-sets.
 

Don Diablo is elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur te horen op SLAM! met het programma 'Hexagon Radio'. Hij is lekker bezig die Don, onder andere bekend van tracks met indrukwekkende namen als Madonna, Rihanna en Ed Sheeran en nu dus wekelijks te luisteren op de vrijdag avond.

Next up.. Sam Feldt, ook niet te min want deze producer en dj veroverde afgelopen jaar een plek in de DJ Mag Top 100 en ontving een SLAM! award voor grootste talent en brak internationaal door. Hij is elke vrijdag te beluisteren vanaf 19:00 uur met het programma 'Heartfeldt Radio'.

Last but not least Mike Williams, de man met een gouden toekomst volgens velen en heeft Tiësto als zijn grootste fan en mentor! 'Mike Williams on Track' is zijn radioprogramma voor SLAM! en die gaat elke vrijdag nacht om 01:00 uur.

De mannen reageerden: 
"De afgelopen twee jaar is mijn radio show internationaal flink gegroeid dus ik ben blij dat ik nu ook eindelijk in mijn eigen land een officiële show in de ether krijg, prime time, vrijdagavond, spitstijd en op mijn favoriete radiozender...dus ik kan niet wachten!" - Don Diablo 

“Ik heb super veel zin om mijn wekelijkse radioshow te starten op SLAM! en de luisteraars toffe nieuwe en oude tracks te laten horen. Happy to be part of the SLAM! family now!” - Sam Feldt

“Ik vind het super tof om eindelijk te starten met mijn eigen radioshow. Om het dan ook nog eens op SLAM! te doen is natuurlijk top. Kan niet wachten om jullie alle muziek te laten horen!” - Mike Williams

SLAM! MixMarathon 
De wekelijkse marathon die vanaf vrijdag 06:00 uur te luisteren is voor 24 uur lang. Tijdens deze marathon hoor je uitsluitend gemixte dj-sets van grote dj-talenten en wereldsterren.

Wil je de eerste MixMarathon horen van deze mannen, klik hier!