The Zoo Project op Ibiza gaat uitbreiden tot twee feesten per week! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

The Zoo Project op Ibiza gaat uitbreiden tot twee feesten per week!

The Zoo Project op Ibiza gaat uitbreiden tot twee feesten per week!

The Zoo Project is het bekende dieren thema event dat plaats vindt op het feesteiland Ibiza. Er is goed nieuws want voor het nieuwe party season komende zomer, zal het event gaan uitbreiden tot twee feesten per week, in plaats van één, op dinsdag en zaterdag.
 

In het Benimussa Park in de buurt van San Antonio is The Zoo Project en dit is iets wat je al kunt verwachten, een event met een dierlijk thema. Afgelopen feestseizoen vond het event wekelijks plaats maar dat hebben ze voor 2017 uitgebreid tot twee feesten per week in het Benimussa Park op het feest eiland Ibiza.

Het nieuwe feest die wekelijks op de dinsdag plaats gaat vinden zal 'The Zoo Project Evolution' worden genoemd. Het openingsfeest is op 9 mei en ze zullen doorgaan met dit feest tot 10 oktober. Het feest wat (altijd al) op de zaterdag plaats vindt zal beginnen op 17 juni en deze feesten gaan door tot 23 september. The Zoo Project vindt plaats in een verlaten dierentuin op het feesteiland en ze hebben de laatste jaren al wat mooie nieuwe namen toegevoegd, onder andere Cocoon, Ricardo Villabos en Scuba. 

Het belooft nu al een geweldig jaar te worden voor Ibiza, zo heeft legendary Space Ibiza Resident Carl Cox ook al zijn plannen voor een nieuw event op het eiland aangekondigd tijdens zijn 'Carl Cox & Friends party' in Londen tijdens NYE.

Check de teaser video voor The Zoo Project's 2017 hieronder! 

Bron: DJ Mag UK

Genre: