Check hier allemaal LIVE streams van BPM Festival in Mexico! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Check hier allemaal LIVE streams van BPM Festival in Mexico!

Check hier allemaal LIVE streams van BPM Festival in Mexico!

BPM Festival is het enorme festival dat plaats vindt van zes tot vijftien januari 2017 op Playa Del Carmen in Mexico. Nou kan natuurlijk niet iedereen zomaar even naar Mexico en daarom heeft BE-AT.TV 90 live streams die ze gaan presenteren. Sommige staan al online en omdat het festival natuurlijk nog even doorgaat tot vijftien januari komen er nog een aantal aan. Check hieronder een paar lekkere setjes van BPM Festival!
 

BE-AT.TV is lekker bezig, ze hebben alweer een flink aantal live-streams in de planning staan, waaronder BPM Festival in Mexico. Ze gaan meer dan 90 artiesten presenteren via hun live-stream site maar die ook nog eens live gaan op de Facebook pagina's van de dj's zelf! 

Om maar even een paar namen te noemen.. Solomun, The Martinez Brothers, Chris Liebing, Joris Voorn en Adriatique. Het festival begon op 6 januari met Pacha's Insane & FACT day party, met namen als Dennis Ferrer, Steve Bu en Ryan Crosson. Op de laatste dag 15 januari sluiten ze af met een onvergetelijk feest van elrow en het feest van BPM zelf 'This Is The End' met Lauren Lane en Jesse Calosso. Maak je geen zorgen, hier blijft het niet bij. BPM Festival gaat in april naar Brazilië en in augustus (dichterbij voor ons Europeanen) naar Portugal!

Hieronder zetten we alvast wat lekkere setjes voor je neer. Mocht je meer willen zien houd dan de pagina van BPM Festival op BE-AT.TV in de gaten voor alle live-streams!

Dennis Ferrer @ Pacha & FACT 6 januari

Joris Voorn @ ANTS 7 januari 

Ramiro Lopez b2b Coyu @ BPM 2017 8 januari

De BE-AT.TV Live streams op een rij. 

Genre: