De line-up van ST8MENT - The Fifth Element is bekend! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

De line-up van ST8MENT - The Fifth Element is bekend!

De line-up van ST8MENT - The Fifth Element is bekend!

Ennnnn de feestjes houden maar niet op, ook niet na Kerst en Oud & Nieuw! ST8MENT keert op 18 februari weer terug in De Effenaar in Eindhoven voor de eerste editie van 2017! And guess what.. de line-up is bekend!
 

ST8MENT: The Fifth Element wordt een speciale editie met nog nét iets hardere muziek, namelijk met een speciale raw hardstyle editie. En de naam zegt het al - The Fifth Element - ST8MENT is op zoek geweest naar de perfecte balans en heeft een nieuw vijfde element ontwikkeld. 

We weten allemaal dat de weteld al eeuwen lang de wereld bestaat uit vier elementen, namelijk Lucht, Aarde, Water en Vuur. Maar ST8MENT presenteert een uniek vijfde element voor die de perfecte balans geeft tussen de vier basis elementen en die in het teken staat van een brute symfonie, vriendschap, sfeer én raw hardstyle. 

De dj's die het vijfde element zullen vertegenwoordigen zijn de raw hardstyle dj's B-FrontD-Sturb, LuminiteANDY SVGE en Zerox

ST8MENT: The Fifth Element zal plaats vinden op 18 februari in De Effenaar in Eindhoven. De tickets kosten slechts €16,- en je kunt van dansen van 22:00 tot 04:00 uur.

Wil je op hoogte blijven van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere updates, meld je dan aan voor het Facebook event en houd de website in de gaten.

Genre: