Armin van Buuren transformeert ‘Sunny Days’ in kerstsingle | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Armin van Buuren transformeert ‘Sunny Days’ in kerstsingle

Armin van Buuren transformeert ‘Sunny Days’ in kerstsingle

Kerst staat voor de deur en dus is het tijd voor kerstmuziek. In de dance zijn er niet extreem veel kersttracks, maar toch heeft Armin van Buuren het voor elkaar weten te krijgen.
 

De zomerhit Sunny Days is omgetoverd tot een ware kerstsingle. Een zeer vertraagde track, maar lekker voor bij het haardvuur in deze koude dagen.

Armin van Buuren: “Een aantal weken terug vroeg iemand bij mij op kantoor of ik wel er eens over had nagedacht om ‘Sunny Days’ in een kerstjasje te steken. Een dj die een kerstsingle uitbrengt komt niet zo snel bij je op, maar toen ik opnieuw naar ‘Sunny Days’ luisterde, ontdekte ik dat de tekst zich best wel leende voor een kerstversie.”

“Dinsdagavond zat ik op de bank en sprak ik met de zanger van ‘Sunny Days’, Josh Cumbee, die inmiddels een goede vriend van mij is geworden. Ik vertelde hem over het idee en de volgende morgen, om zes uur ‘s ochtends, had hij een eerste versie opgestuurd, gebaseerd op een niet eerder uitgebrachte downtempo versie van ‘Sunny Days’. Die vond ik zo te gek dat ik ‘m meteen heb opgestuurd naar mijn platenlabel (Armada Music), en minder dan 24 uur later was ‘Christmas Days’ een feit.”

Genre: