Hardwell neemt heft in hand - eigen conferentie tijdens ADE | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Hardwell neemt heft in hand - eigen conferentie tijdens ADE

Hardwell neemt heft in hand - eigen conferentie tijdens ADE

Dat is even wat anders…
 

In het persbericht dat DJ Mag NL ontving staat het volgende:
Op zaterdag 21 oktober lanceert Revealed Recordings, het muzieklabel van dance-icoon Hardwell, haar eerste eigen conferentie tijdens het Playground programma van Amsterdam Dance Event. Slechts vierhonderd bezoekers krijgen deze dag de unieke kans om in de wereld van dit internationaal excellerende lifestyle merk te stappen.

Interessant, de voormalig populairste dj van de wereld organiseert zijn eigen conferentie. Verspreid over verschillende zalen in de Q-Factory in Amsterdam Oost vind je studio’s en ruimtes met een gevarieerd aanbod. Denk aan panels, masterclasses, workshops en demosessies.

Voor de conferentie heeft Robbert van der Corput (Hardwell) zoveel mogelijk internationale en nationale artiesten en collega’s uitgenodigd die aangesloten zijn bij zijn label. Om de beleving compleet te maken zijn er diverse expositieruimten waar foto- en videobeelden te zien zijn, is er een officiële fanshop en wordt er afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel.

Day & Night
Het congres maakt deel uit van een nieuw concept. Tijdens de nacht zal Revealed in Q-Factory een spectaculaire showcase avond presenteren. De huidige opzet waar dag en nacht onder een dak gecombineerd wordt, geldt als een eerste pilot event. Label Manager Lintz geeft aan dat het voor Revealed als lifestyle merk enorm belangrijk om in direct contact te blijven met onze achterban. ‘Dit initiatief geldt voor ons als een ‘blueprint event’ en kan bij succes wereldwijd worden uitgerold.

Genre: