Bekendmaking line-up Amsterdam Music Festival | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Bekendmaking line-up Amsterdam Music Festival

Bekendmaking line-up Amsterdam Music Festival

ALDA Events en ID&T bundelen op 19 oktober de krachten om de Amsterdam RAI om te toveren tot de grootste dansvloer van ADE. Om dit te realiseren hebben alle betrokken partijen de absolute top van de EDM scene verzameld.
 

ALDA en ID&T gaan hun belofte om een breed spectrum aan EDM tijdens AMF te featuren ruimschoots nakomen met het bekend maken van de volgende namen:

- Alesso 
- Armin van Buuren
- Fedde Le Grand
- Hardwell
- Steve Angello
- Sunnery James & Ryan Marciano
- Dimitri Vegas &
- Like Mike
- W&W

Met in totaal 3 area’s en hosting partners zoals Sexy by Nature by Sunnery James & Ryan Marciano, TIKTAK by E&A Events en de DJ Mag Top 100 DJs Awards party, zijn ALDA en ID&T vastberaden om de wereld te laten zien wat zij het allerliefste doen: het organiseren van internationale events en dance voor een brede doelgroep en het bieden van platformen aan het allerbeste dat de dance scene te bieden heeft.

Het jaar 2013 staat helemaal in het teken van het 25jarig bestaan van de Nederlandse dance en met dit in het achterhoofd besloten beide organisatoren dat het tijd werd om voor het eerst in de geschiedenis een dergelijke samenwerking aan te gaan. Amsterdam Music Festival is misschien wel de ‘new kid in town’ maar is vastberaden om alle verwachtingen die EDM fans kunnen hebben, te overtreffen en daarmee haar nieuwe positie in het ADE landschap te claimen.

Daarnaast zal tijdens AMF de nieuwe ‘World’s No.1 DJ’ bekend gemaakt worden tijdens de DJ Mag’s Top 100 DJs Awards show. Alles zal draaien om het creëren van de perfecte atmosfeer. Van de indrukwekkende line-up tot de audiovisuele elementen en high end en sound design: alles zal samenkomen op de 19e van oktober in de RAI. ALDA Events en ID&T hebben er voor gekozen om de buzz omtrent de line-up in eerste instantie op te bouwen maar zijn trots op het indrukwekkend geheel aan artiesten dat deel uit gaat maken van deze allereerste editie van Amsterdam Music Festival en nu aangekondigd kan worden. De rest van de line-up zal in een later stadium aangekondigd worden.  

ADE
ADE is het grootste internationale club festival ter wereld en featured het gehele spectrum aan EDM met maar liefst 250 events verdeelt 75 clubs en venues in de stad. Het festival featured de allergrootste Dj’s en artiesten ter wereld, is daarnaast een belangrijk platform voor opkomend talent en maakt daarmee van Amsterdam één van de meest inspirerende uitgaanssteden ter wereld. 

BE THERE!

MEER INFO: http://www.amsterdammusicfestival.com

Genre: