Angerfist - The Deadfaced Dimension | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Angerfist - The Deadfaced Dimension

Angerfist - The Deadfaced Dimension

Duizenden mensen vertrokken afgelopen zaterdag richting Brabant om de release van Angerfist zijn nieuwe album, Deadfaced Dimension, te vieren. De Brabanthallen in 's Hertogenbosch bij uitstek de beste locatie voor een evenement van de hardcoremeester.
 

14 november bracht Angerfist zijn vierde album uit: The Deadfaced Dimension. Een krachtig staaltje werk zoals we dat ook gewend zijn en dus was het tijd voor een showcase. De nummer 1 hardcore dj kwam niet alleen. Hij nam een reeks support dj's mee van klasse die met elkaar voor een onvergetelijke nacht hebben gezorgd.

De nacht werd vrij rustig opgebouwd. Het begin was dan ook niet erg krachtig, maar daar kwam langzaam verandering in. Het echte feest begon eigenlijk pas om 01:00 met de Deadfaced Dimension showcase, waar veel mensen op zaten te wachten. De sfeer zat er meteen goed in en het was anderhalf uur lang doorbeuken. Dit was zeker een van de hoogtepunten van de nacht waarbij ook de omgeving zorgde voor een lekker sfeertje. Aan beide kanten van de stage prijkten twee enorme Angerfist maskers. Maar bovenal was er duidelijk zorg besteedt aan de lasershow, waar ontzettend veel positieve reacties op werden gegeven.

Na de showcase gingen we door met onder andere Angerfist feat. Miss K8 en Noize Suppressor, die de sfeer er lekker inhielden. Om 03:30 was het tijd voor The Supreme Team: Angerfist, Evil Activities, Outblast en Tha Playah draaiden live en zorgden daarmee voor een gouden uurtje met veel oude bangers. Na The Supreme Team draaide Angerfist een halfuur de klassiekers van 2000 tot 2014 met achtereenvolgens Dr. Peacock die het feest, middels een Franse revolutie als het ware, weer naar een ander level tilde.

Na een hele nacht geweld deed Partyraiser er om 06:00 nog een schepje bovenop door de tent nog verder af te breken dan het al was. De zaal werd langzaam wat leger maar degenen die het nog zagen zitten gaven hun laatste restje energie om nog even door te stampen.  Na Partyraiser waren we nog niet klaar, en was het tijd voor de afsluiter van de nacht: Angerfist feat. Drokz. Een laatste halfuurtje met muzikaal geweld van proporties. Niet iedereen zag het nog zitten en de zaal begon dan ook leeg te lopen. Een groep echte diehards die nog kracht hadden om op hun benen te staan deden de afsluiting eer aan tot het om 07:00 echt afgelopen was. Met een paar flinke knallen was iedereen weer wakker en was deze geweldige nacht helaas voorbij.

Deadfaced Dimension was een legendarische nacht waar Angerfist zijn naam eer aan deed. Raise your fist for Angerfist!

Tekst Rebecca Koster
Beeld Angerfist Facebook 

Genre: