Hardwell On Air 150 | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Hardwell On Air 150

Hardwell On Air 150

Hardwell wisselde afgelopen vrijdag de megafestivals in voor een heel bijzonder optreden. In de SLAMFM-studio werden een aantal van zijn grootste Nederlandse fans uitgenodigd om live mee te genieten van zijn honderdvijftigste ‘Hardwell On Air’-radioshow.
 

Het is ontzettend leuk om de beste dj van de wereld op deze manier te mogen aanschouwen. Het hele optreden voelt als een bijzondere privéaangelegenheid; waarbij Hardwell regelmatig persoonlijk contact maakt met het publiek en de vriendschap tussen hem en Dyro en Dannic maar weer eens wordt onderstreept. Tijdens de twee uur durende show kruipen de twee Revealed-talenten meerdere malen achter de dj-booth om Hardwell een handje te helpen en het publiek te entertainen.

Want ergens tussen al die nieuwe platen (van o.a. Roul & Doors, Tiësto en hemzelf) zien we ook een spoortje van zenuwen bij de wereldster uit Breda. Niet gek natuurlijk, zeker als ineens tientallen uitbundige fans je op je vingers staan te kijken en je tegelijkertijd ook nog een radioshow moet inspreken. Het geheel voelt als een typische Boiler Room-uitzending—met gratis biertjes en een paar hele enthousiaste, dansende mensen, terwijl anderen een beetje ongemakkelijk op hun telefoon staan te kijken.

In het tweede uur van de show wordt het publiek wat losser en lijkt Hardwell ook meer op zijn gemak. Tegen het einde van de set belooft hij nog een toegift, maar helaas komt het er niet meer van. Wel heeft hij nog even tijd om alle meegebrachte merchandise te signeren en op de foto te gaan om deze bijzondere ervaring vast te leggen. Ook wij hebben het vastgelegd, al is het op video, en deze bekijk je hieronder.

Tekst Steven Strijbosch
Foto Sjoerd Franssen

Bekijk de video
Genre: