Drie nachten Pleinvrees in de Westerunie met ADE | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Drie nachten Pleinvrees in de Westerunie met ADE

Drie nachten Pleinvrees in de Westerunie met ADE

Tijd voor meer ADE nieuws! Pleinvrees maakt nu hun programma bekend in de Westerunie: 3 nachten met bijzondere line-ups...
 

Nog iets meer dan twee maanden en dan is het tijd voor Amsterdam Dance Event. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ons, want het belooft weer een mooie editie te worden. Eerder deelden wij al het nieuws dat HYTE en Hard Dance Event hun programma's bekend maakten. Nu is het Pleinvrees die hun plannen laten zien.

Van donderdag 19 oktober tot en met zaterdag 21 oktober is de organisatie te vinden in de Westerunie met drie bijzondere nachten. Op donderdag nodigt Pleinvrees Hungry Music & Colourizon uit voor een avond met o.a. Andhim, Miss Melera en Joachim Pastor. De vrijdag staat in teken van een Berlijn special met Watergate x Katermukke. Hier zullen La Fleur, M.A.N.D.Y en nog veel meer namen draaien. Op de laatste Pleinvrees dag, de zaterdag, nodigen ze niemand minder dan Fritz Kalkbrenner uit samen met Stil vor Talent. Fritz Kalkbrenner zal zelf draaien, maar ook Till von Sein en GHEIST zijn aanwezig.

Elke avond duurt van 22.00 tot 7.00 en kaartjes zijn te koop vanaf €22,50 excl. via de website van Amsterdam Dance Event. Wil je meer weten over Pleinvrees tijdens ADE? Check dan deze link.

Via Amsterdam Dance Event
Beeld Pleinvrees
 

Genre: