Skip to main content
Sarah Ottow
17 April 2024, 17:30

R/HOOD brengt de vibes naar het Vondelpark in Amsterdam

Met de lancering van een nieuw videoformat en e-bike DJ set

r hood

R/HOOD, het international platform voor DJ's en dat kansen biedt aan ondervertegenwoordigd talent, werkte samen met Tenways, het innovatieve e-bike-merk, om de eerste pop-up DJ-set in het Vondelpark in Amsterdam te presenteren. De eerste in zijn soort, die opkomend DJ-talent van over de hele wereld vertegenwoordigt en waarvan dit terug te vinden is op de online kanalen van R/HOOD. Dit evenement werd uiteindelijk een grote happening waarbij community, duurzaamheid en de vibes van de Amsterdamse DJ-scene centraal stonden. 

Cruising for the Culture
De R/HOOD-activatie ging niet alleen over het presenteren van een coole TENWAYS e-bike, uitgerust met DJ-uitrusting van NUMARK, maar over de eerste van vele verwachte DJ-sets die in de Nederlandse hoofdstad zullen plaatsvinden. De essentie van de DJ-sets is en zal zijn om de Amsterdamse gemeenschap samen te brengen voor een unieke ervaring die milieubewust transport combineert met de levendige wereld van het DJ-en. 

Global Beats with Local Roots
R/HOOD is meer dan een online platform; het staat als een movement die DJ's over de hele wereld een plaats geven die zij verdienen, en zelfs meer. R/HOOD staat bekend om hun toewijding aan het verenigen van lokale creatives in verschillende steden, wat duidelijk naar voren komt in de recente activatie van R/HOOD in Amsterdam. Deze activatie bood, en biedt, een unieke gelegenheid om opkomend talent een platform te geven om hun skills te laten zien als DJ. 

Meer weten over R/Hood, via de website.

Play Video