Skip to main content
April Clare Welsh
15 April 2024, 17:00

Met deze geluidssysteem-emulator kun je horen hoe je nummer zou klinken in een club

De emulator van het clubgeluidssysteem weerspiegelt 10 verschillende club- en kamerinstellingen

track in club geluid

Een nieuwe plug-in van G-Sonique, bedrijf voor digitale instrumenten, laat je horen hoe je nummer zou klinken in een club.

Met een DJ- en versterkervolumeknop probeert de emulator van het clubgeluidssysteem geluidssystemen, versterkers en processors van 10 verschillende soorten club- en kameropstellingen te spiegelen, van kleinere monitoren en grote PA-systemen tot DJ's die spelen "tot de rode niveaus op de mixer ".

De plug-in is ontwikkeld door het bedrijf samen met een selectie van live geluidstechnici, DJ's en producers. Bekijk hieronder hoe het werkt.

De PA Club Soundsystem-emulator van G-Sonique is verkrijgbaar als 32-bit of 64-bit Windows VST en kost € 30. Er is echter een beperkt introductieaanbod van € 18 voor de eerste 70 klanten.

Bekijk de plug-in hieronder en kies er hier één.

In december lanceerde Moog een nieuwe bassynthplug-in genaamd de Mariana, die beschikbaar is op zowel de iPad als macOS.

Vorig jaar lanceerde Beatport een nieuw platform voor producers genaamd Beatport Studio, een abonnementsservice die gebruikers toegang geeft tot miljoenen samples en duizenden plug-ins.

Play Video
Play Video