Skip to main content
Christian Eede
22 February 2024, 12:00

Bekijk de volledige 'IDEM' set van Martin Garrix vanuit RAI Amsterdam

De dj draaide de drie uur durende set als onderdeel van het Amsterdam Dance Event van vorig jaar

Martin Garrix

Martin Garrix heeft de volledige drie uur durende video gedeeld van zijn 'IDEM'-set op het Amsterdam Dance Event (ADE) van 2023.

Het optreden vond plaats in RAI Amsterdam, een enorm complex van conferentiezalen in de Nederlandse stad, en was een van de twee avonden dat hij op de locatie speelde tijdens het ADE van vorig jaar.

'IDEM' vertaalt zich naar "hetzelfde" in het Latijn en de sets van RAI Amsterdam zouden het "hoogtepunt zijn van een tien jaar durende reis" voor Garrix, die in 2023 op nummer 3 stond in de DJ Mag Top 100 DJ's-poll.

Een aantal van Garrix' eigen producties verschijnen in de set, waaronder zijn samenwerking met Tiësto, 'Forbidden Voices' uit 2015 en zijn remix van The Weeknd's 'Can't Feel My Face'. Elders zijn er features voor Tiësto's tranceklassieker 'Lethal Industry' en Avicii's 'Waiting For Love', naast vele andere herkenbare acapella's.

Je kunt de volledige set hieronder bekijken.

Bekijk hier de nieuwe documentaire van DJ Mag die inzicht geeft in de geschiedenis van de Top 100 DJ's-poll, waarvan Garrix de afgelopen jaren een vaste waarde was, en herbeleef zijn set voor DJ Mag live vanuit het Empire State Building in New York.

Play Video